Dear All, How can I understand the relation between clause 6.1 Addressing risk & clause 8 HACCP Plan
Does clause 6.1 related to business risk OR food safety risk,
can some one give clear examples from real applications ??
Regards
Posted 18 November 2021 - 10:28 AM
The clause 6 is related to your Food Safety System so you have to look up to the oportunities and the threaths to the system.
(what can be bad for our system?)
The HACCP you'll drescribe the hazards for your operations since your suppliers until your customer.
(that step on my flowchart will bring any hazard for my operations?)
Thanked by 1 Member:
|
|
Posted 18 November 2021 - 03:15 PM
Добрый день! Суть вашего вопроса полностью раскрывает пункт 3.22 в Стандарте ISO 22000 - риск , который требуется оценить в пункте 6.1 МОЖЕТ оказать влияние на здоровье потребителя вследствие невыполнения требований п.8 - Плана НАССР или неверной оценки опасностей, связанных с вашими продуктами.
Т.е вы раскроете связь РИСКОВ и ВОЗМОЖНОСТЕЙ с оценкой и управлением опасными факторами.
Good day! The essence of your question fully discloses clause 3.22 in the ISO 22000 Standard - the risk that needs to be assessed in clause 6.1 MAY affect the health of the consumer due to non-compliance with the requirements of clause 8 - of the HACCP Plan or incorrect assessment of the hazards associated with your products. That is, you will uncover the relationship of RISKS and OPPORTUNITIES to hazard assessment and management.
Edited by Charles.C, 18 November 2021 - 03:53 PM.
translate
Posted 18 November 2021 - 03:32 PM
Добрый день! Суть вашего вопроса полностью раскрывает пункт 3.22 в Стандарте ISO 22000 - риск , который требуется оценить в пункте 6.1 МОЖЕТ оказать влияние на здоровье потребителя вследствие невыполнения требований п.8 - Плана НАССР или неверной оценки опасностей, связанных с вашими продуктами.
Т.е вы раскроете связь РИСКОВ и ВОЗМОЖНОСТЕЙ с оценкой и управлением опасными факторами.
Hi Stepka; Welcome to our forum. Please, write your comments in English:)
Posted 18 November 2021 - 03:34 PM
Добрый день! Суть вашего вопроса полностью раскрывает пункт 3.22 в Стандарте ISO 22000 - риск , который требуется оценить в пункте 6.1 МОЖЕТ оказать влияние на здоровье потребителя вследствие невыполнения требований п.8 - Плана НАССР или неверной оценки опасностей, связанных с вашими продуктами.
Т.е вы раскроете связь РИСКОВ и ВОЗМОЖНОСТЕЙ с оценкой и управлением опасными факторами.
Good day! The essence of your question fully discloses clause 3.22 in the ISO 22000 Standard - the risk that needs to be assessed in clause 6.1 MAY affect the health of the consumer due to non-compliance with the requirements of clause 8 - of the HACCP Plan or incorrect assessment of the hazards associated with your products.
That is, you will uncover the relationship of RISKS and OPPORTUNITIES to hazard assessment and management.
google translate :)
Thanked by 1 Member:
|
|
Posted 18 November 2021 - 03:54 PM
Russian (?) language adjusted.
Kind Regards,
Charles.C
Global Food Safety Standards →
FSSC 22000 Food Manufacturing →
What should i concern in HACCP Plan, when we talk about Re-process?Started by RafifUtamaPutra, 19 May 2023 ![]() |
|
![]() |
|
Welcome to the IFSQN →
Welcome! Introduce Yourself →
Hello!Started by Meg-G, 15 May 2023 ![]() |
|
![]() |
|
Food Safety Topics →
HACCP - Food Products & Ingredients →
HACCP Plans for Importer-WarehouseStarted by nathaliaho, 10 May 2023 ![]() |
|
![]() |
|
Global Food Safety Standards →
FSSC 22000 Food Manufacturing →
FSSC publishes Version 6 of the FSSC 22000 schemeStarted by Tony-C, 18 Apr 2023 ![]() |
|
![]() |
|
The IFSQN Products & Services →
Video Library Uploads →
GFSI Requirements for TransportStarted by Simon, 14 Apr 2023 ![]() |
|
![]() |
0 members, 0 guests, 0 anonymous users